Trafikskola Sköndal | Handledarutbildning

Hökis Trafikskola i Sköndal hjälper dig mot körkortet med erfarna körlärare. Vi erbjuder intensivkurs, handledarutbildning, riskettan och risktvåan.

Den snabbaste vägen till körkortet

Välkommen till Hökis Trafikskola – trafikskolan  för dig som vill bli en säker och trygg förare på vägarna. Vi erbjuder högkvalitativ utbildning och har erfarna och engagerade instruktörer som kommer att guida dig hela vägen mot körkortet.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka in någon av våra kurser!

Heltäckande trafikutbildning

Vi är  stolta över att erbjuda en heltäckande utbildning för blivande körkortsinnehavare. Vi strävar alltid efter att vara uppdaterade med de senaste reglerna och riktlinjerna för trafiksäkerhet, vilket säkerställer att du får den bästa utbildningen möjligt.

Våra instruktörer har många års erfarenhet av körning och är välutbildade inom ämnet. De är också mycket passionerade när det kommer till att lära ut och delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Med deras hjälp kommer du att känna dig trygg och bekväm bakom ratten.

Trafikskola Sköndal  –  våra kurser i korthet

Handledarutbildning

En obligatorisk kurs för dig som ska ta körkort privat och även för handledaren. Här får handledaren lära sig hur man på ett pedagogiskt sätt lär sin körkortselev att bli en bra bilförare.

Intensivutbildning

30 körlektioner på 70 minuter, riskettan och risktvåan, tillgång till körkortsboken online där du kan öva obegränsat på teorin. Uppkörningen bokas in efter godkänd utbildningskontroll. Vår intensivutbildning är den snabbaste vägen till körkort. 

Riskutbildning 1

Den så kallade riskettan är en av de två obligatoriska riskutbildningarna, en teoretisk utbildning där du lär dig om riskerna med alkohol, trötthet och andra riskabla beteenden bakom ratten.

Riskutbildning 2

Risktvåan är den praktiska delen av riskutbildning. Eleven får köra på halkbanan med syftet att vara med om körning under speciella förhållanden. En bra insikt i hur högre hastighet förändrar marginalerna ute på vägarna. 

Vi anpassar kurserna efter dina behov

Vi  ser till att du får en körkortsutbildning som ger dig en skjuts mot körkortet. Alla personer lär sig i olika takt, därför är det viktigt att du får både teori och körmoment förklarade på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Vissa behöver öva länge, andra behöver mindre tid på sig för att ta körkort. 

Det är mycket du ska lära dig och vi är med dig hela vägen och ser till att du har de verktyg och det stöd du behöver för att klara både teoriprov och uppkörning!


Handledarutbildning Sköndal – därför ska du gå den

  • Kvaliteten på körlektionerna. En välutbildad handledare kommer att kunna ge högkvalitativa körlektioner till eleverna. 
  • Respekt för trafikregler. En handledarutbildning hjälper handledarna att förstå vikten av att följa trafikreglerna och upprätthålla goda körvanor.
  • Förbättrat förhållande mellan handledare och elev.  En välutbildad handledare vet hur man kommunicerar och hjälper eleverna på ett effektivt sätt. Detta kan leda till ett förbättrat förhållande mellan handledare och elev.
  • Förberedelse inför handledarrollen: Genom att genomgå handledarutbildning på trafikskolan får handledarna en bättre förståelse för sin roll och vad som krävs av dem.

Trafikskola Sköndal – mycket körskola för pengarna

Av oss får du en kvalitativ trafikutbildning. Våra trafiklärare är rutinerade och har god erfarenhet av körläraryrket. Vi faller inte tillbaka på gamla meriter utan utvärderar regelbundet vår verksamhet och uppdaterar oss kring nya rön och föreskrifter gällande trafik och pedagogik kontinuerligt. 

Vi förbereder dig så att du blir en trygg och stabil förare som klarar av alla typer av trafik och situationer. Kontakta oss idag och boka en första lektion!