Trafikskola Skarpnäck | Handledarutbildning

Hökis Trafikskola i Skarpnäck hjälper dig mot körkortet med erfarna körlärare. Vi erbjuder intensivkurs, handledarutbildning, riskettan och risktvåan.

Bli en säker bilförare hos oss

På Hökis Trafikskola är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av trafikkurser Vi har lång erfarenhet inom branschen och våra kurser är anpassade för att ge dig den bästa möjliga utbildningen.Våra erfarna och kunniga instruktörer hjälper dig att ta ditt körkort på ett säkert och effektivt sätt.

Välkommen att kontakta oss för att boka in en handledarkurs, intensivkurs eller några andra av våra utbildningar!

Vi hjälper dig att ta körkort

Välkommen till en modern och uppdaterad trafikskola i Skarpnäck. Vi vänder oss till alla som vill lära sig köra med betryggande kunskaper

Kör dina första mil hos oss – det kommer att bespara dig många misstag i framtiden. Med hjälp av våra erfarna trafiklärare får du lära dig hur bilen fungerar och hur du ska lära dig vad som behövs för att bli en trygg och trafiksäker förare. 

Vi varvar körlektionerna med lärarledd teori och eget arbete i elevcentralen. Våra utbildningar bedrivs i fräscha, moderna, ljusa lokaler av kunniga och erfarna lärare.

Det här lär du dig under en körkortsutbildning:

  • Teori om trafikregler och säkerhet
  • Körteknik och körövningar på trafikskolans bana
  • Övningskörning på allmänna vägar, både landsvägar och stadskörning. 
  • Riskutbildning för att bli en säkrare förare, teoretiska riskettan och praktiska risktvåan.
  • Förberedelse inför teoriprov och uppkörning

Vår trafikskola i Skarpnäck  är den bästa platsen för din körkortsutbildning. Våra erfarna lärare kommer att guida dig hela vägen, från teori till uppkörning. Hos oss får du den perfekta blandningen av teori och praktik för att bli en trygg och kompetent förare!

Trafikskola Skarpnäck –  våra kurser

intensivutbildningen  ingår 30 körlektioner på 70 minuter, riskettan och risktvåan, tillgång till körkortsboken online där du kan öva obegränsat på teorin. Riskettan

Riskettan är en av de två obligatoriska riskutbildningarna. Här tar vi upp alkohol, trötthet och andra riskabla beteenden bakom ratten

Risktvåan, även kallad halkbana, ger dig chansen att köra under speciella förhållanden och förstå hur hastighet förändrar säkerhetsmarginalerna. Handledarutbildning är obligatorisk för dig som ska ta körkort privat och även för handledaren.

Trafikskola Skarpnäck – vägen till körkortet

Körkortstillstånd

Det första du ska göra om du är intresserad av att ta körkort är att ansöka om ett körkortstillstånd hos Transportstyrelsen.

Handledarutbildning

Om du ska övningsköra utanför trafikskolan måste du och den du övningskör med ha gått en handledarutbildning. 

Övningskörning

De allra flesta kombinerar övningskörning hemma med att ta körlektioner.

Riskettan och risktvåan

Riskettan är en obligatorisk kurs för dig som ska ta körkort som handlar om riskfyllda beteenden i trafiken. Risktvåan innebär att man får köra på en halkig körbana för att lära sig sätt att hantera halkigt väglag.

Teoriprov

På teoriprovet får du frågor om olika trafikregler och trafikskyltar. På vår trafikskola får du verktyg att klara av teoriprovet!

Uppkörning

Det sista steget innan du får körkortet i din hand är uppkörningen. 

Erfarna och kunniga trafiklärare

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade kring Trafikverkets föreskrifter. Du kan lita på att vi alltid förhåller oss till de senaste trafikreglerna. Våra körlärare utbildar sig fortlöpande för att vi skall kunna säkerställa god kvalitet och standard på våra utbildningar.

På vår trafikskola har vi lång erfarenhet av att utbilda trafikanter. Det ger oss rutin och en unik kunskap om vad det innebär att ta körkort som hjälper oss guida nya körkortsaspiranter varje dag.

Kontakta oss idag för att ta första steget mot körkortet på vår trafikskola i Skarpnäck!